Help!

Zoals jullie wellicht weten heeft DierAnimal de intentie om deel te nemen aan de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen in mei 2019. DierAnimal is nog steeds een partij in oprichting en kan/mag niet deelnemen zonder dat een deel van de Belgische bevolking het daar mee eens is.

Om te kunnen deelnemen aan de verkiezingen in deze Belgische democratie, hebben we heel veel elektronische handtekeningen nodig.
Help ons de kiesdrempel te behalen! Steun uw partij voor Dier, Mens en Planeet!

Eerste stap :
Stuur ons uw naam, voornaam, gemeente, provincie en e-mailadres, naar sign2019@dieranimal.be, zodat we uw naam in het systeem kunnen invoeren.  
Onderwerp: Steun aan DierAnimal 

U ontvangt dan één of meerdere links in uw mailbox. Waarom meerdere? Omdat u ons op verschillende niveaus kan steunen.
Voorbeeld: een persoon die in Antwerpen woont, kan onze regionale lijst van Antwerpen (kiezers van het kiesdistrict), die van Antwerpen voor de Kamer en de lijst van het Nederlandstalig Kiescollege voor de Europese verkiezingen tekenen.

Als het nog niet het geval is, moet u eerst de eID-software op uw computer installeren. Hier is de link om het te downloaden: https://eid.belgium.be/fr. (niet mogelijk met een smartphone)

Als u de Firefox-browser gebruikt, moet u de extra module “eID Belgium” installeren. U vindt er alle informatie die u nodig heeft om deze module te installeren: https://addons.mozilla.org/fr/firefox/addon/belgium-eid

In de praktijk:
– zorg ervoor dat u over de laatste versie van uw browser beschikt
– installeer de eID-software
– sluit de kaartlezer aan
– open de link
– kruis de “Ik ga akkoord met de bla bla” aan
– klik op de onderstaande afbeelding
– de volgende 3 stappen verschijnen op het scherm

Benodigdheden:
– eID-kaartlezer
– identiteitskaart
– geheime code als u deze niet van buiten kent

HARTELIJK DANK!
www.dieranimal.be